#evome

Projekt Evo me skupni je naziv za niz odgojnih i evangelizacijskih programa koji mladima žele pomoći da otkriju svoju vrijednost i ostvare svoj poziv uključivanjem u život crkvene ili društvene zajednice. Radimo izravno s mladima, formiramo odgojitelje, razvijamo multimedijske sadržaje i posebne programe.

Saznaj više o projektu Evo me.

#živavatra

Živa vatra prvi je program projekta Evo me. To je prvi i jedini cjeloviti program priprave za sakrament potvrde u Hrvatskoj. Nudi zanimljive i moderne priručnike za krizmanike, pomno osmišljene priručnike za katehete koji ih vode kroz cijeli proces pripreme krizmanika za krizmu, popratne video materijale i podršku. Živa vatra želi oživjeti župu i doprinijeti novoj živosti Crkve!

Saznaj više o programu Živa vatra.

#uključise

U program se možeš uključiti darujući svoje znanje, vrijeme, molitvu ili novac. Možeš se uključiti kao stručnjak ili kao župnik možeš dovesti program u svoju župu kroz nabavu priručnika za katehete i krizmanike u svojoj župi. Možeš se uključiti i kao kateheta ili volonter. Ili možda kao prijatelj koji će proširiti glas o programu među ljudima koji nas mogu i financijski podržati.

Uključi se!