SALESIANA
OBITELJ

Postanite dio obitelji koja čita dobre knjige, radi na sebi i raste u vjeri!

Odaberite program vjernosti za roditelje, mlade ili sve ostale, skupljajte nagradne bodove prilikom svake kupnje, ostvarujte popuste i birajte koji sadržaj želite čitati.

Učlanjenjem u program vjernosti kupac, to jest član Kluba prihvaća opće uvjete poslovanja i pravila korištenja programa vjernosti.

ODABERITE svoj program

ZA RODITELJE

Program vjernosti za mame i tate

Popusti i praktični savjeti za roditelje.

ZA MLADE

Program vjernosti za sve osobe do 25. godine života

Popusti i zanimljivi sadržaji za mlade.

ZA OSTALE

Program vjernosti za sve ostale

Popusti, nagrade i korisni Salesianini sadržaji.

Zašto postati član Salesiana obitelji?

kako postati član salesiana obitelji?

Odaberite program za sebe i registrirajte se.

Sakupljajte bodove

Za svaku kupnju knjige nagradit ćemo vas dodatnim bodovima. Da biste dobili nagradne bodove, ključno je da prilikom svake kupnje budete prijavljeni na svoj korisnički račun.

Koristite nagrade i popuste

Iskoristite bodove za popust pri sljedećoj kupnji, a u međuvremenu čitajte korisne sadržaje i savjete koji će pristizati u vaš e-mail sandučić.

Bodovanje

Bodovi se prikupljaju i koriste do isteka godine dana od prijave u program vjernosti, nakon čega se poništavaju i ponovno skupljaju sljedećih godinu dana.

Bodovi se ne mogu upotrijebiti za kupnju udžbenika, za umanjivanje cijene poštarine ili za knjige kojima je već snižena cijena.

10 BODOVA = 1 EUR

Učlanjenjem u program vjernosti kupac, to jest član Kluba prihvaća opće uvjete poslovanja i pravila korištenja programa vjernosti.