Salesiana na Interliberu

Zagrebački velesajam,
Avenija Dubrovnik 15 Zagreb
13. studenog 2022.
00:00

Najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, Interliber, održat će se u terminu od 8. do 13. studenog 2022. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Za sve vas koji s nestrpljenjem iščekujete ovaj događaj donosimo dobre vijesti – Salesiana će biti prisutna na sajmu u paviljonu broj 6!

Stižemo opremljeni sa novim izdanjima i sjajnim popustima za naše vjerne čitatelje. Vjerujemo da će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Na predzadnji dan festivala, u subotu 12. 11. 2022. u 20.15 sati, organiziramo predstavljanje slikovnice Razgovarajmo o lošim slikama i priručnika Knjiga za nesavršene roditelje

 

Na predstavljanju će sudjelovati psihologinja Sanda Smoljo i Salesianin urednik Matija Janeš.

Vidimo se na velesajmu! 🙂

PREDAVAČI

dr. sc. Sanda Smoljo-Dobrovoljski
psihologinja
Rođena je 1982. godine u Sarajevu. U Sarajevu je završila srednju medicinsku školu 2001. godine. Diplomirala je teologiju 2007. godine, a doktorirala dubinsku psihologiju 2015. godine u na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu. Od veljače 2016. godine sudjeluje u edukaciji za grupnog analitičara na Institutu za grupnu analizu u Zagrebu. Područja osnovnog znanstvenog interesa: razvojna psihologija, psihologija i duhovnost, psihologija i formacija, duhovnost i terapijski proces – individualna i grupna psihoterapija.
Matija Janeš
Urednik
Matija Janeš rođen je u Zagrebu, gdje je završio srednju školu te diplomirao na Filozofskom fakultetu kao magistar španjolskoj jezika i književnosti i magistar edukacije filozofije. Španjolski jezik usavršavao je na Sveučilištu u Querétaru, u Meksiku, te je proveo semestar na Sveučilištu Pontificia Católica de Chile, u Santiagu de Chile. Nekoliko je godina predavao književne i jezične kolegije na studiju Španjolskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu kao vanjski suradnik. Radio je kao urednik u više izdavačkih kuća, a od 2022. urednik je u Salesiani. Prevoditelj je sa španjolskoga i engleskoga jezika. Polaznik je doktorskog studija religijskih znanosti na FFRZ-u u Zagrebu i preddiplomskog studija teološko-religijskih znanosti na KBF-u Zagrebu.