Predstavljanje knjige: My propovijedi, godina C, don Damir Stojić

Dvorana pored crkve sv. Mati Slobode,
Ul. don Petra Šimića 1 Zagreb
08. travnja 2022.
20:00

Donosimo vam još jednu knjigu don Damira Stojića: My propovijedi, godina C.

Ovaj nastavak uspješnog serijala oblikovala je mala vojska ljudi koja sluša, snima, bilježi i uređuje njegove propovijedi.

Na sebi svojstven, životan i gorljiv način, don Damir približava dubinu Božje riječi odraslima i mladima. U knjizi se nalaze sve njegove nedjeljne propovijedi za liturgijsku godinu C.

 

Predstavljanje knjige:

ZAGREB, 8.4., u 20.00 sati – Crkva sv. Mati Slobode, Jarun, Zagreb.

Na predstavljanju će prisustvovati autor don Damir Stojić, vlč. Tomislav Šagud te fra Ivica Janjić.

Vidimo se!

PREDAVAČI

Don Damir Stojić
svećenik
Rodio se 25. travanja 1973. u Torontu u Kanadi, gdje je završio osnovnu i srednju salezijansku školu. Nakon ljetovanja u Hrvatskoj odlučuje doći među hrvatske salezijance i upisuje studij teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Zaređen je za svećenika 2002. godine. Nakon toga bio je dvije godine kapelan na Jarunu u crkvi sv. Mati Slobode. U svojem radu osobito se bavi teologijom tijela prema katehezama pape Ivana Pavla II. Član je povjerenstva za pastoral mladih Hrvatske biskupske konferencije, kao i Hrvatske salezinajske provincije. Trenutno je župnik župe Duha Svetoga – Jarun u Zagrebu.
Tomislav Šagud
svećenik
Tomislav Šagud rođen je 22. svibnja 1986 godine. Trenutno je svećenik Zagrebačke nadbiskupije na službi župnika Župe Presvetog Trojstva u Zagrebu – Prečko.
Fra Ivica Janjić
svećenik
Fra Ivica Janjić rođen je u Brčkom 1990. godine. Redovnički je put započeo 2012. godine postulaturom u Samoboru, a novicijat godinu dana kasnije oblačenjem redovničkoga habita na Trsatu. Godine 2014. dao je prve zavjete kada je započeo i sa studijom teologije. U Sigetu je 2018. godine položio doživotne zavjete, a 2019. godine zaređen je za đakona u zagrebačkoj katedrali.
Anja Mihanović
Teologinja
Anja Mihanović je teologinja, supruga i majka četvero djece. Voditeljica je molitvene zajednice Košuta. Na portalu Bitno.net objavljuje kolumne koje uvijek imaju snažan odjek u javnosti. Često svjedoči po brojnim župama.