Mali odgojni razgovori

Crkva sv. Mati Slobode,
Jarun Zagreb
10. listopada 2022.
20:00

Donosimo vam nove dvije roditeljske knjige u nakladi Salesiane.

Prva je Knjiga za nesavršene roditelje, autora i psihologa Luciana Grigoletta, koji vam daje praktične odgojne savjete i primjere iz vlastite kliničke prakse. Ova knjiga predstavlja vodič za odgoj djece od najranije dobi pa sve do adolescencije.

Druga je Razgovarajmo o lošim slikama, autorice Kristen Jensen. Ova knjiga prigodna je za zajedničko čitanje s djecom od 1. do 5. razreda osnovne škole, a daje vam konkretne odgovore i plan za borbu protiv pošasti našega vremena – pornografije.

 

Predstavljanje knjiga:

ZAGREB, 10. 10. 2022. u 20.00 sati – Crkva sv. Mati Slobode, Jarun, Zagreb.

Na predstavljanju će sudjelovati poznata psihologinja Sanda Smoljo i Salesianin urednik Matija Janeš.

Vidimo se!

PREDAVAČI

dr. sc. Sanda Smoljo-Dobrovoljski
psihologinja
Rođena je 1982. godine u Sarajevu. U Sarajevu je završila srednju medicinsku školu 2001. godine. Diplomirala je teologiju 2007. godine, a doktorirala dubinsku psihologiju 2015. godine u na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu. Od veljače 2016. godine sudjeluje u edukaciji za grupnog analitičara na Institutu za grupnu analizu u Zagrebu. Područja osnovnog znanstvenog interesa: razvojna psihologija, psihologija i duhovnost, psihologija i formacija, duhovnost i terapijski proces – individualna i grupna psihoterapija.
Matija Janeš
Urednik
Matija Janeš rođen je u Zagrebu, gdje je završio srednju školu te diplomirao na Filozofskom fakultetu kao magistar španjolskoj jezika i književnosti i magistar edukacije filozofije. Španjolski jezik usavršavao je na Sveučilištu u Querétaru, u Meksiku, te je proveo semestar na Sveučilištu Pontificia Católica de Chile, u Santiagu de Chile. Nekoliko je godina predavao književne i jezične kolegije na studiju Španjolskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu kao vanjski suradnik. Radio je kao urednik u više izdavačkih kuća, a od 2022. urednik je u Salesiani. Prevoditelj je sa španjolskoga i engleskoga jezika. Polaznik je doktorskog studija religijskih znanosti na FFRZ-u u Zagrebu i preddiplomskog studija teološko-religijskih znanosti na KBF-u Zagrebu.