Salesiana pokrenula program vjernosti: Činite što i dosad, a mi vas dodatno nagrađujemo

Postani član Salesianinog programa vjernosti, skupljaj bodove i mijenjaj ih za popuste i nagrade!

Ako se ne sjećate kad ste zadnji put pročitali dobar i poučan tekst, pogledali zanimljiv i zabavan video ili naišli na misao koja vas je potaknula na razmišljanje, a uz to volite i dobre knjige, imamo odlične vijesti za vas.

Salesiana je pokrenula program vjernosti!

Program vjernosti Salesiana obitelj namijenjen je svima – i mladima, i roditeljima i svima ostalima. Prilikom registracije odabirete kojoj skupini pripadate te koje sadržaje želite dobivati na svoju e-mail adresu.

Knjigoljupci će uživati u informacijama o Salesianinim knjigama. Oni koji vole promišljati o duhovnosti, vjeri i društvu, uživat će u e-mail sadržaju iz kategorije Savjeti. A ako želite i jedno i drugo – jednostavno možete odabrati da želite primati informacije o svemu.

Ako ne želite primati nikakve sadržaje, svejedno ćete moći skupljati bodove i ostvarivati popuste.

Ukratko – u Salesiana obitelji svatko će pronaći nešto za sebe.

Osim korisnih savjeta za odgoj, život i duhovnost i najnovijih informacija o Salesianinim knjigama, kao član programa vjernosti skupljat ćete bodove koje možete iskoristiti za popuste.

Kako skupiti bodove?

Za učlanjenje u program vjernosti dobivate 15 bodova, za svaku kupnju dobivate broj bodova koji je naveden ispod proizvoda (10 potrošenih eura = 10 dobivenih bodova), 20 bodova dobit ćete za rođendan, a nagradit ćemo vas i za ostavljene recenzije.

Skupljene bodove možete prilikom svake kupnje zamijeniti za popuste (a i ne morate). Za 10 skupljenih bodova, cijena proizvoda umanjuje se za 1 eur. Primjerice, ako imate 15 bodova, proizvod koji inače stoji 15 eura možete kupiti za 13,5 eura. Prilično dobro, zar ne?

Bodovi se prikupljaju i koriste do isteka godine dana od prijave u program vjernosti, nakon čega se poništavaju i ponovno skupljaju sljedećih godinu dana.

Možete ih iskoristiti za kupnju svih knjiga, osim udžbenika i već sniženih knjiga.

Dodatne pogodnosti u programu vjernosti

Bodovi i vama prilagođeni, korisni sadržaji nisu jedino što nudimo. Ne želimo vam previše otkrivati, no ponekad ćemo vas iznenaditi i poklonima, iznenađenjima i dodatnim popustima.

Za kraj – program vjernosti Salesiana obitelj potpuno je besplatan. Učlanite se, odaberite program za sebe i uživajte u svim pogodnostima.

Svidio ti se članak? Podijeli ga:

Pročitaj više

Pogledajte što smo sve radili i gdje smo sve bili

Družimo se na društvenim mrežama!

Košarica

NOVO: Molitvenik „Gore srca”