Nova vizija i vizualni identitet

Salesiana se odlučila za jedan novi početak, ili točnije – mali zaokret. Počinje naša nova priča!
Foto: Salesiana

Da, dobro ste pročitali.

Salesiana se odlučila za jedan novi početak, ili točnije – mali zaokret. Posljednjih smo godina, sitnim ali odlučnim koracima, radili blagi prijelaz od male nakladničke kuće u animacijsko-odgojno i evangelizacijsko središte. Svoje salezijansko poslanje htjeli bismo odsad ostvarivati ne isključivo knjigama, nego i raznovrsnim multimedijalnim sadržajima, zanimljivim projektima te različitim susretima i formacijama.

Stoga i naše novo brendiranje, naš rebrending ide u tom smjeru, smjeru još većeg približavanja mladima i svim odgojiteljima mladih: roditeljima, učiteljima, katehetama… Današnji mladi očekuju bliskost, otvorenost i nedvosmislene odgovore na mnoga svoja životna pitanja. To nam je poticaj da radimo na sadržajima i projektima koji bi sustavno pomagali mladima u različitim okolnostima i okolinama, bilo da se radi o njihovu slobodnom vremenu, školi ili župnoj katehezi.

Želja su nam i učestaliji susreti s pojedincima, skupinama i zajednicama.

Vjerujemo da kroz deset godina možemo ostvariti velike stvari za našu Crkvu i društvo, jer don Boscova je karizma tako snažna i danas tako potrebna.

Od danas pričamo jednu posebnu, drugačiju priču koja će, nadamo se, dati vrijedan doprinos društvu u kojem živimo i djelujemo. 

Salesiana, odgajamo djelima!

Svidio ti se članak? Podijeli ga:

Pročitaj više

Pogledajte što smo sve radili i gdje smo sve bili

Družimo se na društvenim mrežama!

Košarica

NOVO: „Muško kako Bog zapovijeda”