Marijin mjesec u Salesiani: Pogledajte što vas očekuje tijekom svibnja

Nova izdanja, popusti na knjige, pokloni, odgojni sadržaji, novi projekti… Sve to očekuje vas u svibnju.

Tijekom mjeseca svibnja, često nazivanog i Marijin mjesec, milijuni vjernika hodočaste u marijanska svetišta, mole molitve u čast Mariji, obdaruju je duhovnim ili materijalnim darovima te slave Majčin dan pa sjećanje i poštovanje iskazuju i nebeskoj majci.

Kako bi obilježila Marijin mjesec, Salesiana je pripremila brojne novitete – od novih izdanja i posebnih akcijskih ponuda do novih projekata i događanja.

    • Knjiški noviteti

Kako obilježiti Marijin mjesec ako ne Gospinom bojankom. Novitet u Salesianinoj seriji bojanki za djecu namijenjen je djeci i roditeljima te donosi edukativne sadržaje, pjesmice i ilustracije uz koje će se djeca upoznati s 15 prikaza Blažene Djevice Marije diljem svijeta.

Naj istine za djevojke, nova knjiga u izdanju Salesiane namijenjena djevojčicama, djevojkama, ali i svim ženama, donosi 10 temeljnih istina za život ispunjen ispravnim vrijednostima.

Svibanj je i mjesec u kojem slavimo majčinstvo i roditeljstvo. Salesiana uskoro priprema novu knjigu o roditeljstvu, Roditelji i adolescenti, praktičan priručnik o odgoju adolescenata.

Sve majke i očeve adolescenata razveselit će vijest o novom susretu SOV-a pod nazivom Svijet adolescencije – razumjeti kućne buntovnike.

Susret će se održati 23. svibnja u Rijeci, a na njemu će biti riječi o tome kako uspostaviti razumijevanje i suradnju između adolescenata i roditelja.

svijet adolescencije
    • Mame pitaju

Odgojem ćemo se baviti i u novom video serijalu Mame pitaju. Radi se o nizu kratkih videa u kojem stručnjaci odgovaraju na odgojne dileme i daju korisne savjete. Moći ćete ga pratiti na Salesianinom YouTube kanalu, a prvi vas video očekuje u nedjelju, 7. svibnja od 20 sati pa se odmah pretplatite kako vam ne bi promakao ni jedan video.

    • Salesiana obitelj

Roditelje, mlade i sve ostale čitatelje u svibnju čeka posebna poslastica – kreće Salesianin program vjernosti!

Članovi potpuno besplatnog programa vjernosti svakom će kupnjom skupljati bodove koje će kasnije moći zamijeniti za popuste, a uz to im pripremamo iznenađenja, darove i korisne savjete za odgoj, život i duhovnost.

Pratite nas i dalje na našim društvenim mrežama kako ne biste propustili priliku da se uključite u program vjernosti.

    • Posebna ponuda tijekom svibnja

Naravno, pripremili smo vam i popuste na knjige. Tijekom svibnja, osim noviteta, možete nabaviti i Salesianine uspješnice po sniženim cijenama.

Uz svaku kupnju knjige Najljepšoj među ženama, Kako preživjeti prvu godinu majčinstva i Odgajati djecu u vjeri poklanjamo i čestitku koja će razveseliti svaku majku.

Svidio ti se članak? Podijeli ga:

Pročitaj više

Pogledajte što smo sve radili i gdje smo sve bili

Družimo se na društvenim mrežama!

Košarica

Počela je Salesianina velika ljetna akcija!