Tea Perović u Karlovcu: Svjedočanstvo i predstavljanje knjige „Stvorene smo za nebo”

Župa sv. Franjo Ksaverski
Gornja Švarča 31 Karlovac
15. srpnja 2024.
19:30

U ponedjeljak, 15. srpnja u 19:30 sati Tea Perović, autorica knjige Stvorene smo za nebo održat će svjedočanstvo u sklopu trodnevnice Gospi Karmelskoj u župi sv. Franje Ksaverskog u Karlovcu.

Tea će svjedočiti o svojoj bolesti i o svim milostima koje je preko nje dobila.

O knjizi:

Sretna si supruga i majka četiriju djevojčica. Okružena dragim ljudima, uživaš u ispijanju kave, šetnjama, igranju sa svojom djecom… Ponekad te nešto izbaci iz takta ili se porječkaš s osobom koju voliš, no na kraju dana legneš sretna u svoj krevet.

A sljedećeg jutra otkriješ da imaš rak.

Što ćeš učiniti? Hoće li te obuzeti tuga zbog vlastite nesreće? Panika što će biti s tvojom djecom ako tako rano ostanu bez tebe? Tjeskoba i strah od smrti? Ljutnja na cijeli svijet? Ljutnja na Boga?

Tei Perović, majci i supruzi, kolumnistici i profesorici, dogodilo se upravo to. Nakon dijagnoze smrtonosne bolesti, Tea započinje pisati ovu knjigu. U njoj svojim malenim kćerima govori sve što im nije imala prilike reći, a nama čitateljima pokazuje kako pronaći smisao u patnji.

Knjiga Stvorene smo za nebo dirljivo je svjedočanstvo vjere, ljubavi i neizmjerne brige jedne majke za svoje kćeri kojima u oporuku ostavlja ono najvrjednije: duboku svijest da smo svi stvoreni za nebo.

Ulaz na događaj je slobodan i nije potrebna najava. Na događaju će se moći nabaviti knjiga Stvorene smo za nebo po sniženoj cijeni.

PREDAVAČI

Tea Perović
Tea Perović supruga je i majka, profesorica i kolumnistica. Nakon dijagnoze raka, započinje pisati i svjedočiti svoju vjeru u mnogim emisijama. Stvorene smo za nebo njena je prva knjiga.