Matej Lovrić: Svjedočanstvo i predstavljanje knjige „On”

Pastoralni centar župe Gospe Brze Pomoći
Petra Krešimira IV. 55 Slavonski Brod
14. ožujka 2024.
19:30

Već dugi niz godina Brođanin Matej Lovrić služi u udruzi Arka, zajednici osoba s intelektualnim teškoćama i onih bez njih. Suprug je, otac dvoje djece, a svojim javnim nastupima na evangelizacijskim susretima i na društvenim mrežama svjedoči o Božjim čudesima u svakodnevici.

Autor je hit-knjige On, u kojoj donosi niz kratkih priča koje govore o ulozi Boga u njegovome životu i o Božjoj prisutnosti u zajednici Arka.

Na ovom susretu svjedočit će o svom obraćenju, o Božjoj providnosti koju doživljava u svakodnevici kao prosjak za zajednicu Arka i ispričat će dirljive istinite priče o susretima s ljudima na marginama društva.

Susret će se održati u prostoru Pastoralnog centra župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu. Ulaz je slobodan!

PREDAVAČI

Matej Lovrić
Matej Lovrić već dugi niz godina služi kao „prosjak” u udruzi Arka, zajednici osoba s intelektualnim teškoćama i onih bez njih. Suprug je, otac dvoje djece, a svojim javnim nastupima na evangelizacijskim susretima i na društvenim mrežama svjedoči o Božjim čudesima u svakodnevici. Knjiga „On” u kojoj donosi nevjerojatna svjedočanstva o Božjim čudima u svakodnevici njegova je prva knjiga.