Igra je više od igre | SOV

Dvorana pored crkve Svete Mati Slobode
Petra Šimića 1 Zagreb
25. siječnja 2023.
20:00

Salesianine odgojne večeri (SOV) se nastavljaju i govorit ćemo o igri i kako nam igranje pomaže u odgoju djece.

Na susretu ćemo imati zanimljive goste: dvije dječje terapeutkinje Kristinu Vučinić i Irenu Peroš Grgos, osnivačice centra za terapiju igrom Tigrom te don Tomu Lukača, mladog salezijanca, trenutno voditelja oratorija na Jarunu.

Susret će se održati u srijedu 25. 1. u 20 sati na Jarunu.

Ulaz je besplatan i svi ste pozvani.

Vidimo se!

 

Više o dosadašnjim susretima možete pogledati na našem youtube kanalu OVDJE.

 

PREDAVAČI

Kristina Vučinić
Dječja terapeutkinja
Kristina Vučinić je odgojiteljica predškolske djece, dječja terapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima. Jedna od osnivačica centra Tigrom.
 Irena Peroš Grgos
Dječja terapeutkinja
Irena Peroš Grgos, pedagoginja i sociologinja te dječja terapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima. Uz Kristinu Vučinić osnivačica je centra Tigrom, mjesta na kojem djeca imaju priliku dobiti odgovarajuću podršku na svom putu u samostalnost i svijet odraslih, a odrasli savjet i pomoć kako bi im to što lakše omogućili.
don Tomislav Lukač
svećenik
Don Tomislav Lukač mladi je svećenik salezijanac. Trenutno je voditelj oratorija Dominik Savio pri crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu gdje svakodnevno provodi vrijeme kao odgojitelj mladih. Salezijansku formaciju proveo je u Italiji i brojnim hrvatskim salezijanskim oratorijima u aktivnom radu s mladima.