Igra je više od igre | SOV

Dvorana pored crkve Svete Mati Slobode
Petra Šimića 1 Zagreb
25. siječnja 2023.
20:00

Salesianine odgojne večeri (SOV) se nastavljaju i govorit ćemo o igri i kako nam igranje pomaže u odgoju djece.

Na susretu ćemo imati zanimljive goste: dvije dječje terapeutkinje Kristinu Vučinić i Irenu Peroš Grgos, osnivačice centra za terapiju igrom Tigrom te don Tomu Lukača, mladog salezijanca, trenutno voditelja oratorija na Jarunu.

Susret će se održati u srijedu 25. 1. u 20 sati na Jarunu.

Ulaz je besplatan i svi ste pozvani.

Vidimo se!

 

Više o dosadašnjim susretima možete pogledati na našem youtube kanalu OVDJE.

 

PREDAVAČI

Kristina Vučinić
Kristina Vučinić
Dječja terapeutkinja
Kristina Vučinić je odgojiteljica predškolske djece, dječja terapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima. Jedna od osnivačica centra Tigrom.
 Irena Peroš Grgos
Irena Peroš Grgos
Dječja terapeutkinja
Irena Peroš Grgos, pedagoginja i sociologinja te dječja terapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima. Uz Kristinu Vučinić osnivačica je centra Tigrom, mjesta na kojem djeca imaju priliku dobiti odgovarajuću podršku na svom putu u samostalnost i svijet odraslih, a odrasli savjet i pomoć kako bi im to što lakše omogućili.
don Tomislav Lukač
don Tomislav Lukač
Svećenik
Tomislav Lukač mladi je svećenik salezijanac rodom iz Kaštel Štafilića. Trenutno okuplja mnogobrojnu djecu i mlade kao voditelj Oratorija Dominik Savio na Jarunu. Svoju salezijansku formaciju proveo je u Italiji i brojnim hrvatskim salezijanskim oratorijima u aktivnom radu s mladima.